Skinrejuvenation

Skinrejuvenation (huidverbetering -verjonging) door middel van IPL.

Huidveroudering is een natuurlijk proces dat al rond uw 25e jaar begint. Door leeftijd en erfelijkheid zal het collageen in uw huid verminderen. Invloeden van buitenaf zoals zon, luchtvervuiling en roken versnellen dit proces. In de loop der jaren zal uw huid dus minder elasticiteit en stevigheid krijgen waardoor de eerste fijne lijntjes ontstaan.

Door de IPL lichtflits zal de celdeling gestimuleerd worden en wordt er nieuw collageen aangemaakt. Waardoor de huid weer een frisse jonge uitstraling zal krijgen. Na gemiddeld 6 tot 8 behandelingen ( 1 keer per week) zal een goed resultaat zichtbaar zijn.

Dit is echter per individu verschillend en kan worden vastgesteld na een intakegesprek in onze praktijk. Een behandeling kan tevens in combinatie met microdermabrasie worden uitgevoerd voor het beste resultaat.

Anti-ageing

Biologische huidverjonging zonder chirurgie en zonder inspuiting.

Deze opzienbarende biologische en veilige methode, waarbij de huid zichzelf verjongt nadat deze daarvoor is gestimuleerd, heeft al heel veel mooie huidverjongings resultaten opgeleverd. Met dit anti-ageing concept wordt de ruimte opgevuld tussen de reguliere schoonheidsverzorging en de stap naar een arts of kliniek.

Biologische huidverjonging levert een natuurlijk resultaat op. Het verandert niets aan uw natuurlijke gelaatvormen en uitdrukkingen. De biologische leeftijd van de huid wordt als het ware teruggebracht naar een eerder moment, waarbij resultaten van 10 jaar terug in de tijd geen uitzondering zijn.

U blijft uzelf, maar dan jonger en u bereikt de fantastische resultaten in slechts enkele weken tijd.
Nadat u samen met ons uw wensen heeft besproken, krijgt u een op u persoonlijk afgestemd behandelingsadvies waarin wordt aangegeven:
   
 • Welke behandelingen en ondersteunende producten voor u nodig zijn
 • Binnen welke periode de behandelingen uitgevoerd kan worden
 • En uiteraard de kosten
Rimpelcorrectie

BioSkinJetting
BioSkinJetting is een natuurlijke methode voor rimpelcorrectie. Rimpels en kleine littekens kunnen met deze methode zichtbaar worden verminderd. BioSkinJetting is gebaseerd op het regeneratievermogen van de huid. Dat betekent dat de huid wordt aangespoord zelf de rimpel of litteken weer op te vullen. Dit nieuwe weefsel bevat jonge collageen en elastische vezels die de rimpel weer opvullen. Alle rimpels in het gezicht en dieper gelegen littekens kunnen worden behandeld. Fijne rimpels verdwijnen en diepere rimpels worden zichtbaar minder.

  

Door het gebied direct onder de rimpel te activeren, wordt de huid aangespoord nieuw weefsel te vormen.
     

Afhankelijk van de diepte van de rimpels, zijn er 2 tot 5 behandelingen nodig.

De tijdelijke rode lijntjes die na de behandeling ontstaan, zijn eenvoudig te camoufleren, en verdwijnen binnen enkele dagen.

BioSkinSmooting
Sommige rimpels zijn minder geschikt voor BioSkinJetting, ze zijn te fijn of de huid regenereert slecht. In dat geval wordt er gewerkt met het BioSkinSmoothing apparaat.

Er wordt via de 24 karaat gouden smoother (een soort lepeltje) een signaal aan de huid gegeven waardoor de vezels rond de rimpel zich gaan samentrekken en verstrakken.

    
Hierdoor ontstaat een stretch-effect op de rimpel. BioSkinSmoothing is binnen het Pascaud anti-ageing concept de voorbehandeling op de BioSkinJetting. De methodes hebben hun werkzaamheid bewezen. De huid wordt teruggebracht naar een eerder moment. Het resultaat is langdurig. Hoe lang precies, hangt af van erfelijkheid, leefgewoontes en huidverzorging.


Lifting en Versteviging

Bij lifting en versteviging van het gezicht, verstrakking van de oogcontouren en behandeling van vochtwallen onder de ogen levert de L3 laser direct bijzondere resultaten op. Bovendien is deze zogenaamde Niet Invasieve Laser technologie, ook wel koud laser genoemd, bijzonder geschikt als voor en na behandeling van cosmetische ingrepen. Het levert al na de eerste behandeling een direct zichtbaar resultaat op. Dit alles zonder chirurgische ingrepen.
L3 laser wordt ook wel een Niet Invasieve Laser genoemd (NIL). Dit betekend dat de behandeling 100% veilig is, geheel pijnloos (zelfs relaxerend) en uitgevoerd kan worden bij alle huidtypes en huidskleuren. De L3 werkt op de stofwisseling van de cel. Afvoer van afvalstoffen en aanvoer van voedingsstoffen wordt geoptimaliseerd waardoor de functie van de cel tot 70% verbetert.
En dat komt alle huidfuncties ten goede, met als gevolg een strakkere en steviger huid. Een kuur van tien behandelingen, twee behandelingen per week, zorgt uiteindelijk voor zeer lang aanhoudende resultaten maar zelfs na één behandeling is er duidelijk verbetering zichtbaar. De behandeling voelt als een aangename massage en verrassend is dat de golflengte van dit laserlicht voor het menselijk oog niet zichtbaar is.

Je ziet het niet, je voelt het niet en het werkt des te beter …………. WONDERLICHT.

De L3 Face Laser is toepasbaar voor:
 • Lifting van het gezicht
 • Vochtwallen onder de ogen
 • Vochtophoping gezicht
 • Verstrakking oogcontouren
 • Rimpels (in combinatie met methode BioSkinJetting)
 • Nabehandeling van TCA peeling
De L3 is uitgerust met een aantal pulserende laser diodes welk licht aanmaken met een golflengte van 905 nanometer. Dit licht is met het blote oog niet zichtbaar omdat het in het infrarood gebied ligt.

De laser ondersteunt ook de BioSkinJetting en Pascaud Professional (TCA) Peeling.DermaShaper
De instant facelift zonder operatie.

Huidveroudering
Vanaf het 30e levensjaar begint de huid de eerste tekenen van veroudering te vertonen. Naarmate de jaren vorderen nemen ook de kenmerken van veroudering toe. De huid vertoont de eerste fijne lijntjes die later veranderen in rimpels. Naarmate de huid slapper wordt, worden de rimpels en plooien steeds dieper en meer zichtbaar.

Natuurlijke huidverjonging
Om de huidveroudering te vertragen moet de productie van collageen gestimuleerd worden.
Bovendien moet de doorbloeding in de huidlagen gestimuleerd worden, waardoor ook de aanmaak van nieuwe huidcellen in de bovenste huidlaag verbetert. Door de behandeling met de DermaShaper wordt de klok terug gezet. In de huid wordt weer collageen geproduceerd, de doorbloeding wordt verbetert en de huid krijgt weer elasticiteit. Precies zoals het was voordat de veroudering begon.

Het resultaat
Al na één behandeling met de DermaShaper heeft u een zichtbare huidverbetering. U ziet het en u voelt het. Uw huid heeft een gladder uiterlijk. Fijne lijntjes en rimpels zijn vager. Uw huid ziet er jonger uit. Indien u de behandeling in kuurverband neemt, dan zal een aanzienlijke huidverbetering gerealiseerd worden.


Voor de behandeling

Na de behandeling


Hoe werkt de DermaShaper?
De DermaShaper werkt met hele hoge geluidstrillingen die voor het menselijke gehoor niet hoorbaar zijn. Deze trillingen geven in de huid een micro-massage waardoor de huid geactiveerd wordt. De huid werkt van binnen uit aan verjonging en het herstel. Door deze geluidstrillingen te combineren met een zachte stroom, worden de gelaatsspieren gestimuleerd en de huid krijgt een betere doorbloeding en aanvoer van zuurstof. Met deze behandelingen geeft u aan uw huid terug wat deze in de loop der jaren door veroudering kwijt geraakt is. Zonder operatie en zonder pijn.

Wat kan er nog meer behandeld worden?
Naast huidverjonging worden behandelingen met de DermaShaper ook aanbevolen voor:
 • Afvoeren van vocht onder de ogen en vermindering van wallen
 • Kalmeren en herstellen van de couperose huid en de gevoelige huid
 • Kalmeren en herstellen van de beschadigde huid
  (bijvoorbeeld zonverbranding of na een operatie)
 • Behandelen van verklevingen en littekens
 • Kalmeren van acne
De DermaShaper is ook goed te combineren met de Microdermabrasie behandeling, voor een nog intensiever resultaat.


TCA Peeling

De Professional peeling, op basis van trichloorazijnzuur (TCA), is een doorbraak op het gebied van anti-ageing en leidt tot aanzienlijke huidverjonging. Voor een ieder die er beter uit wil zien en de zichtbare gevolgen van huidveroudering wil elimineren.

Heeft u last van rimpels, een grove structuur, acné, littekens, pigmentvlekken, afname van elasticiteit, zonbeschadigde huid of een vale (rokers)huid, overweeg dan deze vernieuwende behandeling.


De combi-peeling zorgt ervoor dat de huid zich in een periode van een week tot tien dagen volledig vernieuwt.
Door deze snelle vernieuwing vervagen fijne rimpels en pigmentvlekjes, tevens herstelt en verbetert een grove huid structuur. De TCA Professional peeling maakt de huid strakker, gladder en jonger, ongeacht leeftijd, huidskleur of huidtype.
De methode is honderd procent veilig. Dode cellagen worden verwijderd en maken plaats voor gezonde nieuwe cellen die de huid weer helderheid en stevigheid geven.

Als voorbehandeling gebruikt u tien nachten lang speciale ampullen. Deze bereiden de huid voor op deze behandeling. De behandeling duurt ongeveer 45 minuten. Direct daarna voelt de huid strak aan. Binnen enkele dagen gaat de huid vervellen en soms ook verkleuren. Gemiddeld is na een week het volledige helingsproces achter de rug en heeft u een nieuwe, frisse en actieve huid.


Mesolift

Mesotherapie wordt met veel succes toegepast tegen huidveroudering.
Het verbetert het huidbeeld en helpt rimpels vervagen. Mesotherapie is ontwikkeld in 1952 door de Franse arts Dr. Michel Pistor en is gebaseerd op het toedienen van werkzame stoffen juist daar waar ze nodig zijn. Dit betekent dat er door het toedienen van kleine prikjes in de huid werkzame stoffen worden ingebracht.

    

Mesolift is een behandeltechniek voor zowel gezicht, de hals en het decolleté waarbij de huideigen stof hyaluronzuur (eventueel) in combinatie met vitaminen en mineralen in kleine hoeveelheden in de huid worden gebracht. Dit gebeurt met behulp van een Meso-pen, een geavanceerd apparaat dat oppervlakkige prikjes in de huid geeft. De uiterst fijne naald van de Meso-pen garandeert een pijnloze behandeling die een verdoving overbodig maakt.

Mesotherapie moet gezien worden als een totale huidverbeteraar waarbij vooral wordt gewerkt aan de oorzaak van huidveroudering. Het vult allerlei essentiële stoffen aan in de huid. Hierdoor zijn we in staat om:

Mesolift is een veilige en betrouwbare behandeling.

Dermaroller

Dermaroller™ Therapie is een revolutionaire behandeling op basis van micro-chirurgische needling. Micro Needling Therapy is een medisch gegeven, ontstaan uit diverse medische en wetenschappelijke studies, en kan enkel veilig worden uitgevoerd met gecertificeerd medisch materiaal.
De Medische Dermaroller™ bevat 192 microscopisch kleine naaldjes tussen de 1 en 1,5 mm lengte die over de huid gerold worden. Hierdoor ontstaan duizenden microscopische perforaties en kanaaltjes in de huid (dermis). De huid zal hierop direct reageren want wil uiteraard herstellen.


Een enorme activiteit aan celdeling en aanmaak van nieuwe collageen- en elastine vezels is het gevolg. Bijkomend voordeel is dat de huid, door de gemaakte kanaaltjes, maar liefst 200x beter in staat is om actieve ingrediënten en werkstoffen op te nemen.

De textuur van de huid verandert al na enige dagen en zal na 6-8 weken op zijn top zijn. Ook dan pas kan een eventuele vervolgbehandeling plaatsvinden. Het advies is 2-3 behandelingen voor het optimale resultaat.Bij diepere littekens kan dit mogelijk 5 behandelingen zijn.


Dermaroller™ Therapie resulteert in een duidelijke verbetering van de huidtextuur bij:
 • Acné- en atrofie littekens
 • Verouderde- en zon beschadigde huid
 • Rimpels en lijntjes in aangezicht en decolleté
 • Striae en striemen
 • Grove poriën

Home Care Dermaroller™
Om het effect van de Dermaroller™ behandeling te vergroten is er de Home Care Dermaroller. Deze bevat ook 192 naaldjes maar met een korte lengte (0,2 mm).


Fractional Needling minimaliseert lijntjes en littekens

Bij deze techniek worden in enkele seconden honderden kleine openingen in de huid gemaakt.

Door die minuscule gaatjes wordt hyaluronzuur of een andere werkstof ingebracht. Ontsierende plekken in gezicht, hals en decolleté worden hiermee snel en effectief verminderd of zelfs helemaal verwijderd.
 • tegen fijne lijntjes
 • tegen littekens
 • tegen striae
Een behandeling met Fractional Needle duurt ongeveer vijftien minuten, is nagenoeg pijnloos en geeft direct resultaat.

Een filmpje over Fractional Needling kunt u hier bekijken.

Cosmetisch Arts

Bij ons in de praktijk werken wij samen met dr. John Krant (cosmetisch arts).
U kunt bij ons in de praktijk terecht voor een vrijblijvend consult. Op basis van uw wensen kan de arts een nauwkeurige indicatie geven van het te verwachten resultaat, en welk materiaal het beste gebruikt kan worden.

Er wordt gebruikt gemaakt van verschillende materialen zoals: Botox, Radiesse, Restylane, PMS en Sculptra.

Dr. John Krant
Sinds 1980 houdt hij zich bezig met cosmetische ingrepen en heeft hij veel ervaring opgedaan met de behandeling van rimpels in het gelaat door middel van injectietechnieken. Ook op het gebied van de Mesotherapie (voedingssupplementen toevoegen aan de huid) en Lipolyse (vetwegprikjes) is de nodige ervaring verworven.

De afgelopen jaren is een netwerk van instituten in Spanje en Nederland opgebouwd. Het meest bekende product waarmee op dit moment behandeld wordt is de Botox. De specialisatie in de behandeling  van  rimpels  maakt  het   mogelijk om kwaliteit op
     
hoog niveau aan te bieden, zowel in de behandeling als in de nazorg.

John Krant is cosmetisch arts en lid van de Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde. Hij is mede-oprichter van de NVCG en was gedurende een periode van zes jaar voorzitter.

De artsen van de NVCG zetten zich in voor de kwaliteit in de cosmetische geneeskunde. De NVCG wil onder andere tegenwicht bieden aan collega's die door onvoldoende kennis, kundigheid en integriteit het imago van serieuze cosmetische geneeskunde beschadigen. De NVCG heeft een eigen klachtencommissie waarbij alle leden van de NVCG aangesloten zijn. (zie: www.nvcg.nl)