Acne behandelingen

Acne vulgaris, ook wel acne genoemd is de medische term voor jeugdpuistjes. Acne is een veel voorkomende huidaandoening.

Er bestaan verschillende soorten acne en er zijn diverse oorzaken voor acne aan te wijzen. Het is dan ook logisch dat er diverse producten en behandelingsmethoden gebruikt worden bij de behandeling van acne. Wij maken samen met u een plan van aanpak om te kijken welke behandeling het beste bij u past.

Acne behandeling door middel van IPL

Bij de eerste behandeling wordt de huid gereinigd en de acne zones ontdaan van zichtbare comedonen. Door de IPL lichtflits worden bacteriën in de talgklieren vernietigd.

Een kuurprogramma omvat gemiddeld 8 behandelingen ( 1 keer per week)

Veel zorgverzekeraars vergoeden gedeeltelijk of geheel de kosten van acne-behandelingen.


Bloedvatafwijkingen

Door middel van lichtflitsen worden de oppervlakkige adertjes in uw huid gecoaguleerd. De bloeddoorstroming wordt gestopt: de lege adertjes zijn niet meer zichtbaar. Na gemiddeld 1 tot 5 behandelingen (om de drie weken) zal er een goed resultaat zichtbaar zijn. De huid is tevens steviger en mooier.

Pigmentafwijkingen

De lichtflits zal bij pigmentafwijkingen het kapsel om het pigment doen wegsmelten. In de huid zullen zich hierdoor in de eerste dagen na de behandeling donkere pigmentkorreltjes gaan vormen. Na 10 tot 15 dagen verdwijnen deze weer vanzelf uit de huid. Na gemiddeld 1 tot 5 behandelingen (om de drie weken) zal er een goed resultaat zichtbaar zijn. De vlek is weg of lichter geworden.

Coaguleren van goedaardige huidproblemen


Het verwijderen van ontsierende bindweefselwoekeringen, ouderdomsvlekken(wratten) fibromen enz.


Micro-dermabrasie

Microdermabrasie is een techniek om de huid te verfrissen en te verjongen. Een fijne straal microkristallen (aluminiumoxide kristallen) wordt door middel van vacuüm en druk op de huid geblazen en vervolgens weer afgezogen. De kristallen 'zandstralen' de huid, er wordt steeds een klein laagje van de opperhuid afgeslepen.

De nieuwe 'levende' huid die daaronder tevoorschijn komt is zacht, glad, gezond en in staat om de werkstoffen gemakkelijk op te nemen.

Door gebruik te maken van vacuüm worden de diepste huidlagen gemasseerd. Er ontstaat een prikkeling tot celvernieuwing, als een natuurlijke reactie hierop gaat de huid zich herstellen en nieuw collageen aanmaken. Hierdoor wordt de huid dikker en steviger.

Met Microdermabrasie verdwijnen of vervagen fijne rimpels, lijntjes, acné, pigmentvlekken en littekens. De verhoornde, grauwe en slecht doorbloede huid verbetert zichtbaar en een rokershuid knapt aanzienlijk op.

Met Microdermabrasie ziet u al resultaat na slechts één behandeling. Voor een optimaal resultaat adviseren wij meestal een behandeling in kuurvorm.


Professional Treatment

Deze revitaliserende behandeling kan worden toegepast op gezicht, hals, decolleté en handen. De behandeling bestaat uit vijf fasen.

      
Fase 1: Intensieve reiniging
Fase 2: Retinol stimuleert aanmaak van nieuwe cellen
Fase 3: Enzymatische peeling
Fase 4: Vitamine C stimuleert de celactiviteit
Fase 5: Kaviaar oligopeptiden die de huid voedenIn combinatie met de 24
Pascaud ampullenkuur voor
een nog intensiever resultaat.


Oxy-Spa Zuurstof Therapie voor de huid

De oxy-spa produceert 98% pure zuivere zuurstof. Met het unieke zuurstof-druk-injectie systeem van de oxy-spa worden hoog geconcentreerde werkstoffen samen met pure 98% zuurstof onder een druk van 2,2 bar direct in de diepere huid lagen geïnjecteerd.

Het resultaat is verbluffend
Het high-tech zuurstof systeem van de Oxy-Spa zorgt er met pulserende zuurstofdruk injecties voor dat de pure zuurstof samen met de hoog geconcentreerde werkstoffen direct diep in de huid worden opgenomen.

De preparaten bereiken in 1 minuut de basaalcellenlaag. De zuurstof-druk-injecties zijn geheel pijnloos, zonder naalden en zonder ongemak. Door de hoge dosering pure zuurstof in combinatie met hoogwerkzame preparaten worden alle huidfunctie's geoptimaliseerd en wordt de doorbloeding en celstofwisseling verbeterd.

De vochtbalans wordt hersteld, de huidelasticiteit wordt verbeterd en er vindt in hoog tempo celvernieuwing plaats. Rimpels en fijne lijntjes worden effectief verminderd. De huid ziet er onmiddellijk veel beter, stralender, strakker en gladder uit.

De oppepper van pure zuurstof in combinatie met preparaten vol vitaminen, mineralen, antioxidanten en hyaluronzuur doet zelfs de meest doffe of vermoeide huid er direct weer gezond en stralend uitzien. Oxygen therapie is een van de meest effectieve anti-aging methode van dit moment. Oxygen therapie is ook het antwoord op vermindering van rimpels en andere huidproblemen.

Met de Oxy-Spa kunnen ook zuurstof-spray behandelingen en inhalatie behandelingen(al dan niet met aroma) worden gegeven. De zuurstofbehandeling wordt door geselecteerde schoonheidsspecialisten en huidartsen uitgevoerd.

De zuurstofbehandeling kan dienen als een eenmalige gezichtsbehandeling. Maar om de conditie van de huid te verbeteren is het advies een kuur van zes behandelingen 1 keer per week te ondergaan. Om het resultaat na de kuur te behouden adviseren wij de behandeling eenmaal per 4 a 6 weken te herhalen.

Ter ondersteuning van de behandelingen adviseren wij de aangepaste producten voor thuisgebruik. Reeds na een behandeling ziet en voelt u al een opmerkelijk verschil Een behandeling duurt ongeveer 45 minuten. De zuurstofbehandeling kan ook gegeven worden in combinatie met microdermabrasie. Deze behandeling is nog intensiever.


Bindweefselmassage

Verbeter uw huidconditie voor een jongere en stralende huid.

De bindweefselmassage wordt uitgevoerd in de diepere gelegen huid delen het (onderhuids bindweefsel) van decolleté, hals en gezicht.

Hierdoor wordt de doorbloeding van de huid gestimuleerd. Dit bevordert de toevoer van zuurstof en voedingsstoffen, waardoor een verbeterde huidteint zichtbaar wordt.

Het bindweefsel van de huid wordt sterk verbeterd door de aanmaak van collageen en elastinevezels. Hierdoor optimaliseert de huidconditie, de huid wordt verstevigd en verminderen "kraaienpootjes en lijntjes".

De bindweefselmassage kunt u eenmalig of in kuurverband toepassen. Dankzij deze intensieve massage en de juiste nabehandeling thuis krijgt u een jongere en stralende huid.